kolmapäev, 17. jaanuar 2024

22.-26. jaanuari töökorraldus

Rakvere Linnavalitsuse pressiteade. 


Head õpilased ja vanemad


22. jaanuaril algab haridustöötajate streik, milles osaleb valdav osa Rakvere Vabaduse Kooli töötajatest.

Palume mõista, et õppetöö korraldamiseks ja igapäevaselt majas õppiva ~350 algklassilapse turvalisuse tagamiseks  ei ole piisavalt töötajaid. Seepärast palume õpilastel koju jääda.

22.-26. jaanuaril on õpe korraldatud projektõppena. Kodus õppivatele lastele avaldatakse eelneva koolipäeva õhtul kell 18.00 siin blogis järgmise koolipäeva ülesanded. Need on üldist arengut toetavad ja/või õppeaineid lõimivad õpiülesanded, mida õpilane saab saab täita endale sobival ajal ning millega õpilane tuleb ilma vanemate abita iseseisvalt toime. Esmaspäevased õpiülesanded on blogis pühapäeva õhtul.

22.-26. jaanuaril on kooli söökla ja puhvet suletud. Hommikupurtu ja koolilõunat ei pakuta. Õpilaste toitlustamine on korraldatud toidupakkidega. Igale õpilasele on toidupakk, mille saab kätte kolmapäeval, 24. jaanuaril kell 9-12 Tallinna tänava koolimaja söökla hoovipoolsest uksest. Õpilase toidupakile võib järele tulla õpilane ise, vanem või pereliige.

22.-26. jaanuaril on koolimaja avatud 8.00-12.30. Kui Teie lapsel ei ole võimalik koju jääda, siis palun sellest eelnevalt teada anda hiljemalt reedeks, 19. jaanuari lõunaks kella 12.00ks e-kirjaga KadiKruusmaa@rakverevk.edu.ee.