esmaspäev, 16. september 2013

Tere sügis 2013!

KUTSUME TEID KÕIKI SÜGIST TERVITAMA!
Seoses sellega toimub meil 16.- 27. septembrini
19. - 30.september OSALEMINE VIRTUAALNÄITUSEL "AITA PUUSEEN PÜÜNELE" -  osale esimese virtuaalnäituse loomisel! Eestimaa Looduse Fond (ELF) kutsub kõiki huvilisi appi looma Eesti esimest ühisloomingulist virtuaalset puuseente näitust. Näituse loometöös osalemiseks on tarvis vaid puuseent märgata, pildistada. Ootame fotosid meie kooli õpilastelt aadressile rakveregym@gmail.com 30.septembrini.
Lähem info:
http://www elfond.ee/et/uudised/26-metsauudis/1608-puuseente-naitus
Mine SÜGISMATKale – avastage klassiga looduses sügist. Mis on juhtunud loodusega sügisel? Mis Sulle meeldib sügiseses looduses?
Ole loominguline – ole vahva OMALOOMINGU autor. Kirjuta ise või koos paarilisega kauneid luuletusi sügisest, põnevaid näidendeid, vahvaid sügismuinasjutte, mõtle välja nipiga nuputamisülesandeid, joonista sügispilte, märka ja pildista/filmi sügist.
Tähistage sügise sünnipäevapidu KLASSIÕHTUL –  ainult sügisandide ja hoidistega. Klassiõhtul on Sul hea võimalus toredat omaloomingut esitleda.
KAUNISTAGE KOOLIMAJA– kõige toredamad omaloomingulised pildid pane oma klassi juurde koridori seintele, sest siis saavad ka koolikaaslased Su loominguga tutvuda.
Valmistu „NUNNUNÄITUSEKS“ – tervitame sügist vahva näitusega 23. – 27. septembrini. Too näitusele huvitavaid leide loodusest, meisterdusi looduslikust materjalist ja sügisandidest, lilleseadeid, toredaid hoidiseid jne.
Meisterdada võid koos vanematega, vanavanematega, õdede-vendadega, sõpradega või hoopis üksinda.
Kirjuta juurde SILT, millele on märgitud
töö nimi
autorid
Sügisnädala lõpetab
MIHKLILAAT – toimub meie maja aulas 12 - 14 (kuni kaupa jätkub). Laadal saavad õpilased müüa aiasaadusi või omavalmistatud tooteid. Kuna rahvast on palju, siis seekord kasutatud asjade müüki (vanad mänguasjad, raamatud jne) ei toimu.
Toredat sügise tervitamist!
3.a ja 3.c klassi õpilased