teisipäev, 27. november 2018

Tunnustused ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegu konkursilt

Teisipäev oli tähtis päev ka neljale klassile, sest nende eelmisel õppeaastal tehtud heateod võistlesid Edu ja Tegu ettevõtlikkuskonkursi finaalis. Rakvere Gümnaasiumi oli esitatud ka üheks aasta ettevõtlusõppe edendaja tiitli nominendiks.
Kaks nädalal tagasi said 3.a, 4.a, 5.a ja 6.b klassid kutse minna Tallinnasse Kultuurikatlasse, et tutvustada oma projekte finaalüritusel koos kõigi teiste koolidega. Kaks nädalat harjutati ja mõeldi, kuidas nii tähtsal üritusel paremini esineda. Ning hommikul, kui klassikaaslased jäid koolimajade sünnipäevi tähistama, võetigi ette reis pealinna.
Kooli jäänud said natuke FBs piiluda, kuidas meie omadel Tallinnas läheb. Põnev oli kaugelt kaasa elada.

Kell 14.00 algas tunnustamine ning tulemused olid suurepärased.

4.a ja 5.a klasside ühisprojekt "100 lille, 100 sõpra" saavutas 7-10-aastaste õpilaste kategoorias I koha.

3.a ja 6.b klasside ühiselt korraldatud heategevuslik loterii Rakvere Haigla lasteosakonna toetuseks saavutas 11-16-aastase õpilaste kategoorias II koha.
Kõik tunnustatud klassid said 375 eurose Ettevõtlusküla kinkekaardi. Nii et kevadel saavad tragid tegijad minna Tartusse õppemängu mängima.

Loosiratas oli samuti seekord meie poolt ning andis Stigo elektrijalgratta 3.a ja 6.b õpilastele.

Täname kõiki, kes õpilaste ettevõtlikele ettevõtmistele nõu ja jõuga abiks olid!
Sarnaselt aasta ettevõtlusõppe edendaja Põlva Gümnaasiumiga usume ka meie, et koolis tuleb õpilaste ettevõtlikkust igakülgselt toetada ja julgustada.