laupäev, 21. november 2020

1.-5. klassid distantsõppel 23.11-04.12.2020

Alates esmaspäevast, 23. novembrist kuni 4. detsembrini on Rakvere Gümnaasiumi Tallinna tänava õppehoones õppivad õpilased distantsõppel. Eneseisolatsiooni suunamine on kooskõlastatud Terviseametiga. Põhjuseks on ühe koolitöötaja positiivne Covid-19 testi tulemus. Haigestunul töötajal ei ole koroonaviirusele omaseid haigussümptomeid. Töötajal on olnud kokkupuuteid paljude klasside õpilastega, seepärast on oluline jälgida kõigi õpilaste tervist kahe nädala jooksul. Terviseameti uuendatud juhis COVID-19 haige lähikontaktsele asub siin https://bit.ly/392595V ning kehtib kõigile Rakvere Gümnaasiumi Tallinna tänava õppehoone õpilastele. Palun andke väljaspool kooli toimuvate huviringide juhendajatele teada, et Teie laps on eneseisolatsioonis ning ta tohi järgmisel kahel nädalal huviringi tööst osa võtta.

23.11-04.12 toimub kogu õppetöö distantsilt, õpilased koolimajja ei tule. Kogu õppetööd puuduva info edastamine toimub eKoolis. Esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel on põhiainete tunnid klassiõpetajatega, teisipäeval ja neljapäeval on aineõpetajate tunnid. Õpilaste toitlustamine on korraldatud kevadele sarnaselt toidupakkidega. Homme edastatakse toidupakkide sisu kirjeldus. Palun oma toidupaki soovist teada anda klassijuhatajale esmaspäeva hommikuks kell 9.00ks. Toidupakkide jagamine toimub kolmapäeval, 25. novembril.

Palun võtke esmaspäeval klassijuhatajaga ühendust, kui on tehnilisi takistusi või muid probleeme distantsilt õppetöös osalemisega. Kui õpilastel on jäänud õppetööks vajalikke asju koolimajja, siis saab need kätte klassijuhataja kaudu.