neljapäev, 5. detsember 2019

Jõulutrall 19.12.19


Head 1.-5. klasside õpilased ja vanemad!

Juba viiendat korda avame ühel õhtul just teie jaoks koolimaja uksed.

Nagu juba näha, on naljakas lumemees Olaf ennast koolimajas kenasti sisse seadnud. Tal on siin väga mõnus. Eriti meeldivad Olafile õhtud, talle meeldib hämar maja ja hubane jõuluvalgus. Ühel õhtul vaikses koolimajas ringi uidates hakkas tal hinges kipitama. Olaf sai aru, et ta igatseb sõpru. Seepärast otsustas ta kõik oma sõbrad külla kutsuda.

Üheks õhtuks muutub koolimaja Arendelli kuningriigiks. Õed Anna ja Elsa, mägilane Kristoff  koos oma ustava sõbra põhjapõder Sveniga on kutse vastu võtnud ning kutsuvad lapsi ja vanemaid trallima.

19.12.19
JÕULUTRALL „OLGU NII“ (“LET IT GO”)
kell 19.00-21.45

Lustipidu algab avatud mängutubade ja varakambritega.
Kõikide ruumide uksed on avatud. Saab majas ringi käia, kiigata nii raamatukogusse, võimlasse kui ka käsitöö- ja tehnoloogiaklassidesse, arvutiklassi, juhtkonna ruumidesse või õpetajate tuppa, kõikidesse klassiruumidesse.
Õhtu lõpeb ühise tantsutralliga.
 Pärast seda lähevad väsinud trallitajad koju magama.
    Visamad ja julgemad trallijad võivad klassijuhatajaga eelneval kokkuleppel koolimajja ööbima jääda.  Siis saab aulas mõnusalt teki sees kerra tõmmates vaadata  joonisfilmi „Lumekuninganna ja igavenene talv". Kui uni hakkab silma tikkuma, saab magada oma klassiruumis.
Hommikul hakkab ninna kanduma magus hõng, 
sest soojad pannkoogid on valmis ning ootavad KÕIKI sööjaid.