reede, 13. märts 2020

Juhtkonna teade vanematele

Rakvere Gümnaasium on seoses karantiiniga esialgse plaani kohaselt suletud 16.03 kuni 27.03.2020, st sel perioodil ei saa ükski õpilane, lapsevanem ega külaline koolimajadesse siseneda ja õppetööd ega tunniväliseid tegevusi ei toimu! Õpilastel on soovitav viia oma kontaktid teiste inimestega miinimumini, kuid võimalusel jalutada värskes õhus looduslikus keskkonnas.

Õppekorraldus läheb üle distantsõppele. Õppeinfo liigub eKooli kaudu. Kõik tunnid toimuvad elektrooniliste kanalite kaudu tunniplaani järgselt! Tunnitöö, meetodid, kirjeldused ja õppeülesanded ning iseseisvate tööde õpetajale esitamise kord esitatakse aineõpetaja poolt eKoolis, toimub hindamine. Ekooli kasutajakontoga seotud probleemidega tegeleb kooli infojuht Sirje Trahv, kelle meiliaadress on leitav kooli kodulehel.

Igapäevane õppetööst osavõtt ka distantsõppeperioodil on õpilasele kohustuslik ning õpilasel on õigus saada õppetööle tagasisidet. Tähtajaks esitamata tööde puhul võtab aineõpetaja või klassijuhataja vanemaga ühendust, selgitab välja põhjused ning lepib vajadusel kokku uue tähtaja. Kui õpilane haigestub, teavitab lapsevanem klassijuhatajat või lisab lapsevanem teate eKooli ja sel juhul on laps sel päeval õppetööst vabastatud. Aineõpetaja sisestab eKooli konkreetse päeva tunni õppeülesanded hiljemalt kella 10.00-ks. Õpilane leiab tunnitöö kirjelduse ja ülesanded koduste tööde alt.
Olukord on kõigile uus, püüame probleemid lahendada koostöös!