teisipäev, 15. detsember 2020

Jõulueelsed tegevused koolis

Sellel õppeaastal ei olnud võimalik koolis jõule tavapäraselt tähistada. Sellegipoolest olid õpilased, õpetajad ja lapsevanemad leidlikud, et koolis jõulumeeleolu luua.

11. detsembril toimus traditsiooniline teatrikülastuse päev. Pärast jõuluetendust tulid õpilased tagasi koolimajja. Neid ootasid jõuluvana ja päkapikud, kes jagasid kingitusi ning lugesid klassides ette jõuluvana kirja. 



10. detsembriks kogunesid raamatukokku näitusele õpilaste toodud põdrad. Näitust saab vaadata sellest videost: 


Eelmise distantsõppe ajal valmisid 3. klasside õpilastel koostöös lapsevanematega vahvad päkapikumajad, mida võis imetleda  2. korruse koridori aknalaudadel  7.-11. detsembril.

Omal algatusel meisterdasid päkapikumaju ka 5.c klassi  tüdrukud. 

Videost saab vaadata valminud töid: 


Lisaks osalesid õpilased mitmes jõuluprojektis: 
1.d, 2.a, 2.b ja 3. klassid liitusid jõulukaartide üleskutsega, mille kohta täpsem info siin: https://www.facebook.com/madlimai.norma.9/posts/2834432163503583

3. klasside õpilased õppisid esitama luuletusi ning meisterdasid jõulukaarte, et valmistada  jõulurõõmu  Uhtna hooldekodu elanikele. Projektis tehti koostööd Uhtna hooldekodu juhatajaga.

2.d viis läbi projekti, mille käigus meisterdati kingitusi S.K. Rakvere Hooldekodu elanikele

5.a klass loobus oma jõulupakkidest ja  tegi 220 € annetuse Tartu Ülikooli Lastefondile, et toetada kuuepäevase Tomi südameoperatsiooni Helsingis.



Rahulikku jõuluootust!