neljapäev, 14. aprill 2022

Saame tuttavaks 3

 Kolmas nädal koolis sai läbi. Oleme juba hästi kohanenud. 

Sellel nädalal liitusid meiega Kira (6.klass) ja Tetiana (4. klass). Nüüd on meid klassis juba nii palju, et ruumi hakkab väheseks jääma. 

Kadi tegi meile nädalaplaani, kus oli jälle uusi ja huvitavaid tegevusi.

Esmaspäeval käisime Kristina ja Natali juures mängutunnis. Mängisime aulas. Seal oli hea liikuda, tantsida ning meeskonnatööd harjutada.



Teisipäeval said 4.-6. klassi lapsed osa Pille Lille muusikute fondi kontserdist „Loomade karneval“. 1.-3. klassi lapsed käisid 2.c klassi ja õpetaja Katre juures kunstitunnis, kus meisterdasid pühademune.


Kolmapäeval oli jälle hommikuvõimlemise aeg. Tegime virgutusharjutusi juba tuttavate 5.d klassi poiste juhendamisel.



Jätkus munadepühade teema. Käisime kõik koos 4.a klassi ja õpetaja Pille-Riini juures tööõpetuse tunnis. Meie jaoks oli uus see, et ka põrandal saab õppida. See tundus nii naljakas, et igaks juhuks meisterdasime oma tööd valmis laua peal või põlve otsas. AInult Filipp ja Karim olid julged ning proovisid põrandal tööd teha. 






Neljapäeval proovisime mängida orienteerumismängu, kuid see oli liiga raske. Me ei tunne veel koolimaja nii hästi, et saaksime iseseisvalt majas ringi liikuda. 
Tüdrukud istutasid veel taimi juurde, Kristina aitas. Samal ajal aitas Liliia õppida, sest õppida on vaja nii distantsõppes kui ka koolis olles.



Ja sellega saigi nädal läbi. Eestlastel on homme vaba päev, sest on suur reede. Ukrainas on natukene teistmoodi. Ülestõusmispühi tähistatakse järgmisel nädalal.